P15 aloitti 1div pelit Maarianhaminassa
P15 (2009) pojatJulkaistu: 05.08.2024 14.10

P15-joukkue voitti kevätkierroksella korkeimman alueellisen sarjan ylivoimaisesti, 10 ottelua, joista 9 voittoa. Tämän myötä tuli nousu 1div tasolle. Pelialue laajenee Turun ja Porin seudulle ja vastaan tulee todella kovia seuroja/joukkueita. Keväällä peräti 3 pelaajaa saatiin maalipörssin kärkeen: Arttu voitti lohkon maalipörssin 18 osumalla, Toivon ja Niilon jakaessa 3 sijaa 11 maalilla.

Heti ensimmäisellä pelikierroksella saatiin vastaan yksi mielenkiintoisimmista vastustajista, kun edessä oli vieraspelireissu Maarianhamina IFK:n vieraaksi. Ottelun puitteet veikkausliigaseuran kotikentällä wiklöf holding areenalla olivat hienot.

Ottelu alkoi hyvin ja Maarianhamina oli varmasti yllättynyt, kun Apassit siirtyi heti 4. minuutilla 0-1 johtoon. Maalintekijänä vähemmän yllättäen Arttu ja vielä vähemmän yllättäen läpiajosta. Johtoasema kesti puolisen tuntia, kunnes IFKM pääsi tasoittamaan rangaistuspotkusta. Apasseille tuomittiin rangaistuspotku toisella puoliajalla 53. minuutilla ja sen jälkitilanteesta Heikin kavennus 4-2 tilanteeseen antoi vielä toivoa pelin tuloksen kääntämisestä. Heti perään usko nousuun vahvistui, kun vastustajan maalivahti kaatoi Artun läpiajossa ja seurauksena punainen kortti. Vastustajan rutiini riitti kuitenkin pitämään Apassit poissa vaarallisilta maalintekopaikoilta ja vastustaja pääsi vielä kaunistelemaan loppunumeroiksi 7-2.

Kaiken kaikkiaan ottelussa hienoja onnistumisia useilla pelipaikoilla ja peli antoi paljon uskoa siihen, että pystytään pelaamaan hyviä otteluita myös tällä tasolla.

Seuraavana vastassa taas veikkausliigajoukkueen juniorit, kun kotipelissä 7.8 Valkeakosken Haka. Peli nurmella kello 18 alkaen, tervetuloa kannustamaan!

PS. Viikonloppuhan oli Apasseille historiallinen, kun edellisenä iltana myös naiset pelasivat samalla areenalla IFKM:ää vastaan. Onnittelut naisille upeasta 2-3 voitosta jännittävien vaiheiden jälkeen!