Naisilla Suomen cupin matka jatkuu!
NaisetJulkaistu: 11.05.2024 20.00

Ja matka jatkuu Suomen Cupissa 🔥🔥🔥

Voittoa lähdettiin Kouvolasta hakemaan ja sehän sieltä lopulta tulikin, mutta kuten viime Suomen Cupin pelissä, niin nytkin päästiin vasta rankkareilla ratkaisemaan peli😁

Peli lähti hyvin liikkeelle. Meidän pelitapa onnistui hyvin ja pallonhallinta oli selkeästi meillä koko ensimmäisen puoliajan. Vastustaja ei kovin montaa kertaa päässyt peliä ottamaan haltuun, mutta muutaman vastahyökkäyksen he pääsivät rakentamaan, joista palkintona kaksi maalia. Tehokkaasti käytetyt tilanteet siis. Mutta onneksi meillä Meijulle maistui maalinteko kahdesti - ensin Ellun syötöstä ja toiseen kertaan Sennin syötöstä. Myös omaksi maaliksi merkattu maali syntyi Meijun antamasta kulmapotkusta. Pallo kierteisenä pallona etutolpalle, josta vastustajan kautta kimmokkeena pallo sisään💪 Eka puoliaika oli siis vahvaa tekemistä ja tauolle mentiin 2-3 lukemissa.

Toisella puoliskolla peli olikin tasaisempaa, ja vastustaja pääsi useammin luomaan vaarallisia tilanteita meidän päähän. Näistä KJP onnistuikin kahdesti, ja 4-3 johtoasema heille. Pitkään pelattiin näissä lukemissa, mutta onneksi peli viimeisellä minuutilla Lotta onnistui pistämään pelin vielä 4-4 tasalukemiin. Enää ei maalipaikkoja kumpaankaan päähän ehditty luoda, joten edessä oli rankkarikisa.

Ehkä Tomi arvasi että pilkuille mennään, kun torstain treeneissä niitä vedeltiin loppuun. Onneksi, sillä meillä kaikki pilkkua vetämään päässeet onnistuivat pistämään hyvät vedot sisään. Ja Jonna pääsi taas loistamaan, ja otti kaksi huipputorjuntaa taas kiinni🥳🥳 Näin ollen pilkut meille 2-4 ja voitto pelistä!👏

Pelin MVP meni ansaitusti Meijulle sähäkästä ja hyvästä pelaamisesta koko pelin ajan, sekä tietysti tärkeistä maaleista ja kulmapotkusta🔥🔥

Seuraavat pelit Suomen Cupissa arvotaan 16.5. jolloin tulee tieto seuraavasta vastustajasta.😊