Kauden 2022 palkintojenjakotilaisuus
Julkaistu: 02.11.2022 20.23

Kauden 2022 palkintojenjakotilaisuus

Viime viikko olikin yhtä juhlaa! Silloin jaettiin seuran kiertopalkinnot sekä palkittiin joukkueiden tsempparipelaajat.

P15 ryhmän tsempparipelaajat:

Kalle Kautovuori, Ahkera harjoittelija, tekee tunnollisesti töitä kentällä, niin treeneissä kun pelissä. Joukkueen paras maalintekijä, joka on valmis puolustamaan myös omia joukkuekavereita. Kimmoisa ja räjähtävä kaveri, joka pitää vastustajan varpaillaan koko ajan kun on kentällä. On käynyt Edustuksen peleissä ja myös niissä peleissä on maaliverkko heilunut. Jokaisen valmentajan toivepelaaja!

Peetu Parkkila, Joukkuepelaaja suurella sydämellä! Todella nopeasti joukkueeseen sisään päässyt kaveri. Tuli talvella mukaan joukkueen toimintaan ja on todella intohimoinen jalkapallon harrastaja. Hoitaa pelipaikkansa ja roolinsa hyvin, ilman että valmentajan tarvii edes ohjeistaa. Häntä ei juuri tilastoissa näy, mutta hänen tekemisensä nostaa koko joukkueen pelillistä tasoa.

Eetu Papu, Joukkueen monivuotinen luottopakki. Hoitaa topparin roolin pelistä peliin. Analysoi ottelun jälkeen joukkueemme pelaamista ja tuo näkemyksiänsä valmennukselle. Pallovarma kaveri, joka on joukkueemme johtava pelaaja. Herrasmies kentällä ja kentän ulkopuolella.

P14 ryhmän tsempparipelaajat:

Jaakko Vatajaniemi, Kymppipaikan pelaaja niin nuorempien kuin vanhempien C-poikien peliryhmässä. Ottanut ison roolin pelinrakentajana molemmissa sekä vastuun erikoistilanteiden pelaamisesta. Pystyy tarvittaessa pelaamaan tilanteet molemmilla jaloilla. Jaakko oli joukkueen ahkerin treenaaja kauden aikana, ja on varsin usein myös kentällä omatoimisessa treenissä nähty. Kauden tilastot kertovat varsin hyvin roolinmukaisesta suorituksesta pelikentällä. Yli neljäkymmentä maalisyöttöä kauden aikana on todella kova suoritus. Toimi nuorempien C-poikien kapteenina kaudella muita pelaajia kannustaen.

Vili Vaittinen, Viime talven aikana uutena pelaajana C-poikien joukkueen mukaan tullut laitahyökkääjä, joka omaksui kauden mittaan oman roolin hyvin pelaten välillä myös muilla pelipaikoilla. Vilin ahkera treenaaminen on tuonut ison harppauksen kehityksessä tälle kaudella. Vili on aina hyvällä asenteella niin treeneissä kuin pelikentällä. Hyvä erikoistilanne pelaaja ja maaliverkot ovatkin heiluneet ahkerasti erityisesti kulmapotku tilanteista. Vilin vahvuuksia on hyvä pääpelaaminen sekä viimeistelytaito.

Rasmus Vuorinen, Tuli kesken kauden mukaan joukkueen toimintaan ja osoittanut hyvää aktiivista asennetta treeneissä sekä myös omalla ajalla. Pääsi syyskierrokselle mukaan peleihin ja osoittanut hyvää kehitystä, ja onnistui varsin nopeasti saamaan myös nimensä maalintekijätilastoihin. Samanlaisella asenteella ja ahkeruudella voidaan varmasti odottaa Rasmukselta lisää hyviä suorituksia tulevilla kausilla.


Koko C-poikien joukkue palkittiin "Aapen pysti"-kiertopalkinnolla. Saatesanoin: "Joukkueen menestys ja nousu läntisen alueen Ykköseen palkitsi pitkäjänteisen ja suunnitelmallisen toiminnan. Taustalla toimiva valmennustiimi sekä muiden toimihenkilöiden ja vanhempien panos joukkueen menestykseen on ollut osa tarinaa, joka joukkueen omien sanojen mukaan on vielä kesken."

Viimeisessä kuvassa muuten vielä joukkueemme päävalmentaja Matti Holmala, jolla tuli täyteen 50 vuotta Apassina! Matin sanoja lainaten, ”KERRAN APASSI, AINA APASSI”


Iso kiitos kaikille tästä kaudesta!

Seuran uusimmat