P13 joukkue Piteå Cupissa
Julkaistu: 05.07.2022 15.10

P13 joukkue Piteå Cupissa

P13-joukkue osallistui Pohjois-Ruotsissa Piteå Cupiin 30.6-3.7. Turnaus on varsin iso tapahtuma, P13-sarjassa taisi olla 66 joukkuetta 6 eri maasta ja sarjan voitto meni niinkin kauas kuin Meksikoon. Yhteensä turnauksessa oli yli 600 joukkuetta, mutta siitä huolimatta järjestelyt sujuivat hienosti.

Matkaan lähdettiin torstaiaamuna hyvin varhain, jotta ehdittiin aamulautalla Vaasasta Uumajaan. Torstai oli matka- ja majoittumispäivä, perjantaina päästiin itse asiaan, kun pelit alkoivat norjalaista Bossekop UL:ää vastaan. Joukkueelle uudesta 9v9-pelisysteemistä huolimatta tuloksena oli hieno 1-1 tasapeli, turnauksessa lopulta 8 parhaan joukkoon edennyttä vastustajaa vastaan. Perjantai-iltapäivällä vastustaja Ruotsista, Umedalens IF kaatui alun vaikeuksien (0-3 tappioasemasta) jälkeen 5-3. Lauantaina oli alkulohkon päätösottelu ruotsalaista IFK Kalixia vastaan. Tasurissa ja sitä myöten pudotuspeleissä oltiin kiinni viimeiselle minuutille asti, mutta peli kääntyi vastustajan voittoon. Sunnuntain sijoitusottelussa kaatui paikallinen Piteå IF ylivoimaisen esityksen jälkeen 6-1. Eli pelisaldona varsin mukava 2 voittoa, tasuri ja tappio.

Otteluita ja tuloksia hienompaa oli joukkuehengen kasvaminen matkoilla, turnauksessa, koulumajoituksessa (norjalaisine naapureineen) sekä vapaa-ajalla. Hienoa turnausparaatia unohtamatta. Kaiken kaikkiaan ikimuistoinen reissu, josta jäi paljon hyviä muistoja yllättävän hyvien peliesitysten lisäksi.

Seuran uusimmat