Naiset: Apassit- LeKi-futis (7.8.2020)
Julkaistu: 14.08.2020 00.00

Vierasottelussa Lempäälässä Apasseja emännöi LeKi- futis, jota Apassit ei naisten tasolla ole koskaan kohdannut. Kotijoukkue koostui nuorista, hyvin liikkuvista pelaajista. Alun apassipaineen jälkeen LeKi siirtyi jo 2-0 johtoasemaan, mutta Apassit nousi avausjakson viime minuuteilla tasoihin Ellan tekemillä maaleilla. Toiselle jaksolle lähdettiin siis tasalukemissa ja tasaisena peli etenikin. Noin 15 minuuttia oli pelattu kun kotijoukkue siirtyi 3-2- johtoon. Edelleen peli eteni melko tasaisena, mutta viitisen minuuttia ennen loppua LeKi onnistui lisäämään johtoaan 4-2:een ja nämä lukemat jäivät lopputulokseksi. Apassien kohtaloksi koitui osittain se, että joukkue oli matkassa kapealla pelaajaryhmällä, sillä vaihtopelaajia oli vain kaksi, kun LeKillä taisi olla 7 vaihtopelaajaa. Kaiken lisäklsi Apassien kaksi pelaajaa loukkaantui toisella jaksolla, mikä vaikeutti osaltaan takaa- ajoa. Eli jossiteltavaa jäi...