Naiset: Apassit- PJK (28.6.2020)
Julkaistu: 01.07.2020 00.00

Viime kauden tapaan sarja- avaus ei sujunut hyvin. Pirkkalan Killon nurmella Apassit kylläkin hallitsi peliä, mutta silti syöttöpeli ontui ja kunnon maalitilanteet olivat kortilla. Sitten jakson puolivälissä PJK iski vastaiskusta avausosuman ja siitä innostuneen nopeassa tahdissa tylyt taukoluvut 4-0. Toiselle jaksolle Apassit muutti ryhmitystä hieman hyökkäysvoittoisemmaksi ja pelin hallinta oli entistä enemmän joukkueella. Tilanteitakin luotiin kavennusosumilla, mutta onni ei ollut mukana ja toki PJK:n maalivahti oli vireessä. Vartti ennen loppua kesken Apassipainostuksen PJK iski tälle pelille ominaisesti nopealla vastaiskulla lopullisen tuntuisen niitin. Maalin jälkeen Apassien pelissä alkoi pelin paras vaihe. Joukkue otti kentän täysin haltuun ja painoi herhiläisenä päälle ja loi useita tilanteita. Kahdesti onnistuttiin ohittamaan PJK:n hyvä molari, Julia ja Meiju maalintekijöinä ja molempiin maaleihin esityön teki Ella H. Jälkiviisaana voi todeta, että valmennus voi tukistaa itseään parista taktisesta seikasta 1. jaksolla. Joukkueelle hatun nosto viimeisen vartin peliesityksestä ja siitä, että toivottamassa tilanteessa löytyi kova taistelu pelin loppuhetkillä. Tappio on käsitety ja katseet kohti kotiavausta 14.7.