Naiset: Apassit- FC Haka (4.9.2020)
Julkaistu: 06.09.2020 00.00

Kotiottelu FC Hakaa vastaan alkoi erikoisesti. Pelikellon viisari ehti tikittää vain 10 sekuntia, kun pallo oli Hakan maalissa. Erikoiseksi tilanteen tekee se, että kukaan apassipelaaja ei ollut koskenut palloon. Haka pelasi aloituksesta pallon alaspäin maalivahdille, jonka huolimaton haltuunotto johti Hakan kannalta ikävään takaiskuun. Maalin jälkeen pelattiin tovi melko tasapäisesti, kunnes 19. minuutilla Lotta O. vapautti syötöllään Suvin läpiajoon eikä hän erehtynyt: taululle 2-0. Haka sai 25. minuutilla pienen toivon kipinän vapaaportkusta tulleesta kavennusmaalista, mutta Apassit sammutti tuon kipinän välittömästi. Sara sai kovan yrityksen jälkeen pidettyä pallon pelissä päädyssä, hyvä syöttö Lotta O:lle, joka jatkoi välittömästi Lotta H:lle, jonka veto painui verkkoon. Pelikellossa oli tässä vaiheessa menossa 27. minuutti. Tämän jälkeen Apassit määräsi kentällä tahdin. Lotta H. oli 35. minuutilla toistamiseen asialla ja tauolle siirryttiin turvallisen tuntuisessa 4-1-johtoasemassa. Toisella jaksolla kentällä oli vain yksi joukkue. Apassit oli vahvasti pelin päällä ja 49. minuutilla Elinan ja 55.minuutilla Suvin osumat olivat lopullinen kuolinisku Hakan pyristelylle. Olipa Apasseilla varaa missata rankkarikin, josta suivaantuneena Elina pamautti taululle 7-1 ja loppuhetkillä Suvin hyvä nousu palkittiin maalilla, joka merkittiin Hakan omaksi maaliksi. Loppulukemat siis 8-1! Ottelun lopussa nähtiin harvinainen tunteiden kuumeneminen Hakan pelaajien turhautuessa karvaaseen tappioon. Miesten joukkueen edustajat valitsivat MVP- pelaajaksi Elinan. Raadin mukaan valinta oli vaikea, koska joukkue oli todella yhtenäinen ja kaikki onnistuivat. Silti täytyy nostaa esiin Aliisan väkevä suoritus puolustuksessa. Ensimmäinen ottelu tällä kaudella vähällä harjoittelulla ja parasta A-luokkaa!