09.30
Naiset, Naisten Futsal-Kakkonen

Apassit - FC Rauma  5 - 4

Hämeenkyrö, Kosken Syke LH

Tänään sinetöitiin kausi ja vikasta pelistä 5-4 voitto FC Raumasta. Voitto tarkoitti meille sitä, että sarjan toinen sija on meidän eli hopeaa tästä futsalkaudesta💪🥈 Tänään kaikilla oli taisteluasenne kohdallaan ja kova halu oli voittaa.🔥

Pelin alkuun onnistuimme heti maalin teossa, kun jo viime Rauman pelissä maalihanat avannut Enna päätti jatkaa samalla linjalla ja lukemiksi 1-0. Ekan erän puolivälin paikkeilla vastustaja onnistui kahdesti maalinteossa, kun teimme pari merkkausvirhettä, joista vastustaja rokotti ja siirtyi 1-2 johtoon. Onneksi vielä ennen ekan erän loppua Enna oli taas vauhdissa ja iski meidät tasoihin. 2-2 lukemissa tauolle. Heti seuraavan erän alkuun Meiju onnistui pelaamaan pallon Lotalle, joka kääntyi pallon kanssa ja pallo maaliin. Pian tämän jälkeen vastustaja onnistui taas kahdesti maalinteossa, ja tilanne oli taas Raumalle 3-4. Jonnan huipputorjunnat pitivät onneksi meitä pelissä vielä mukana, vaikka vastustajalle useampikin maalipaikka tarjoutui. Onneksi meillekin tarjoutui vielä maalipaikkoja. Inka syötti pystyyn Lotalle juoksuun, joka tuikkasi pallon pienestä kulmasta sisään ja tilanne taas tasan. Heti seuraavassa vaihdossa toinen Lotta pääsi iskemään voittomaalin, kun onnistui pistämään pallon verkkoon Ellun vedon jäljiltä. Tänään oli ehdottomasti taisteluvoitto ja mikä olisikaan parempi tapa päättää kausi kuin voittamalla!🤩

Pelin MVP meni Ennalle, joka näytti että FC Rauman kanssa pelattavat pelit sopivat oikein hyvin hänelle. Loisto asenteella pelaamista ja vääntämistä kentällä, josta vielä kirsikkana kakun päällä kaksi tärkeää maalia alkuun💪