Pikkuhiljaa taas kohti kesäkautta
Julkaistu: 14.05.2020 00.00

Pikkuhiljaa taas kohti kesäkautta

Uskomatonta, miten koko maailma pysähtyy pariksi kuukaudeksi yhden pikkiriikkisen pöpön vuoksi, joka pienestä koostaan huolimatta saa hyvin paljon pahaa ja surua aikaan.

Nyt, EHKÄ, pikkuhiljaa nähdään valoa tunnelin päässä ja päästään pienryhmäharjoittelun kautta ottamaan tuntumaa taas jalkapalloon kentällä. Ainakin osa tytöistä on suorittanut omatoimiharjoitteita kotona, yksin, kaverin tai perheenjäsenen kanssa. Mutta eihän se ollenkaan ole sama asia kuin porukalla kentällä, vaikkakin erityisjärjestelyin. Nyt kun saadaan vielä kelit kohdilleen.
Ehkä kesäkuun alussa päästään isommalla porukalla pelaamaan harkkapelejä ja jopa sarjapelejä.

Pieniä muutoksia joukkueen sisällä on tapahtunut, niin toimihenkilöpuolella, pelaajapuolella ja kapteenistossa. Mutta se hyvä yhteishenki pysyy yhä ja se, että osaa pitää hauskaa sekä nauttia siitä mitä tekee.

Mulla on ollut ilo ja kunnia luotsata tätä tyttöryhmää muiden huipputoimareiden kassa muutama vuosi, oon nähnyt iloja ja suruja, onnistumisia ja epäonnistumisia, naurua ja kyyneliä, ja haluan nauttia siitä vielä, niin kauan kun tämä porukka kasassa vielä pysyy.

Joten ihanaa kesää ja uutta kesäkautta muillekin joukkueille, pelaajille, toimareille ja vanhemmille! Nauttikaa tekin siitä mitä teette

-Miia, joukkueenjohtaja

Seuran uusimmat