Toimintasuunnitelma talvi 2023-2024
P13 (2011) pojatJulkaistu: 09.11.2023 12.41

Toimintasuunnitelma talvi 2023-2024

TOIMINTASUUNNITELMA TALVI 2023-2024 P13

Harjoittelemme Sykkeellä Maanantaisin ja Torstaisin klo.17-18:30 (viimeinen puoli tuntia on lihaskuntoa)

Treeni varustus: Sortsit, treenipaita/t-paita, pelisukat, säärisuojaimet, futsalkengät, juomapullo ja jos on oma pallo, niin se myös mukaan. Treeneihin tullaan hyvissäajoin, viimeistään 16:55.Sykkeen ovi on lukossa ja joku toimareista päästää sisään klo.17:00 asti. Sen jälkeen jos tulee eikä ketään näy, niin tulee ilmoittaa viestillä, että joku tulee avaamaan oven.

Pelaamme futsal sarjaa, kakkosessa. Valitettavasti pelipäiviä ei kertynyt, kuin 4 talvelle. Niko nimeää jopoxiin pelaajat peleihin. Meillä on tulossa myös kaksi Jalkapalloturnausta, joihin Niko nimeää pelaajat. Harjoituspelejä on jo myös sovittu ja niitä koitetaan saada talvelle mahd.paljon.

Pelivarustus: Mustat sortsit (joissa ei taskuja), valkoinen / punainen pelipaita, punaiset sukat, futsal kengät ja juomapullo. Muistakaa poistaa ennen peliä kellot ja korut.

Uusi jopoxi tulee jokaisen vanhemman ladata puhelimeensa. Jopoxista löytyy treenit, pelit ja tapahtumat. Laskutus myös hoidetaan jopoxin kautta. Mikäli haluatte lapsellenne oman jopoxin niin voitte koittaa luoda lapselle seuratunnukset webbipukukopissa -> omat tiedot -> klikkaus lapsen nimeen -> seuratunnus välilehti. Itse en tuolla onnistunut, mutta jos ette tuolla onnistu seuratunnusta luomaan, niin käykää laittamassa jopoxissa lapsenne s.posti lapsen taakse ja ilmoittakaa minulle, niin lähetän hänelle s.postiin kutsun. Tällä saimme Eetulle oman jopoxin.

Kausimaksu. Kausimaksu sisältää 60€ seuramaksua, salivuorot, Pelien salivuorot, 2 tiedossa olevaa turnausta( mahdolliset muut turnaukset katsotaan tapauskohtaisesti), tuomarimaksun / tuomarin matkakulut, hankinnat ( kylmäpussit, pallon ja uudet hanskat) 130€. Tulen tekemään yhden laskun, mutta halutessanne voitte laskun maksaa osissa. Tästä tulee vain ilmoittaa Elinalle.

Kausimaksun lisäksi vanhempien tulee vuoden vaihteessa ostaa itse lapselle pelipassi ja mahdollinen vakuutus. Tulen taas pyytämään kaikilta vuoden alussa vakuutuslappusen, jolla todistatte, että lapsella on jokin voimassaoleva vakuutus tai otatte itse täyden vastuun. Ilman lappusta en ketään voi treeneihinkään päästää.

Toimitsijoina talvella toimii: Päävalmentaja Niko Panttila, Valmentaja Paavo Leskinen, Valmentaja Tommi Jokinen ja jojona/rahurina Elina Jokinen