Toimintasuunnitelma Kesä 2023
P13 (2011) pojatJulkaistu: 04.05.2023 11.10

Toimintasuunnitelma Kesä 2023

P12 (2011 pojat) Toimintasuunnitelma kesä 2023

Treenit tekonurmella (siihen asti, kun nurmi aukeaa) Maanantaisin ja Keskiviikkoisin klo.17-18:00 ja Lauantaisin klo.12:00. Treenit löytyvät jopoxista ja ilmoittautuminen siellä. Mikäli tulee este, niin jopoxissa voi laittaa peukun alas. Ilmoitusta voi myös laittaa Ellulle tai Nikolle. Treeni varustus: sään mukainen varustus (esim hanskat tarvittaessa kylmällä säällä), nappikset, suojat, pallo ja juomapullo. Suositaan apassien punaista treenipaitaa ja punaisia sukkia. Aurinkoisella säällä päähän voi heittäätuubihuivin. Ei lippalakkia.

Pelit: Pelaamme kahdessa eri sarjassa. Pelit löytyvät myös jopoxista. Peleihin Niko ilmoittaa kokoonpanon. Käykää mahdollisimman pian kuittaamassa pääseekö poika peleihin vai ei. Näin osaamme pyytää vara pelaajaa ja Elina osaa tehdä pöytäkirjan. Peleihin mukaan: molemmat pelipaidat (valkoinen ja punainen), mustat sortsit (mielellään ei taskuja), punaiset sukat, suojat, pallo ja juomapullo. Eväitä voi ottaa, mutta ne syödään vasta pelin jälkeen. Pelejä illassa on yksi. Pojat pelaavat 3 ja 4 sarjassa ja peleistä tulee taulukot palloliiton sivuille. Myös live seurantaa on tänä vuonna mahdollista seurata, palloliiton tulospalvelusta. Pelinumero täytyy olla järjestelmässä oikein ennen pelin alkua, maalien ja mahdollisten korttien varalta. Joten muista ottaa pelipaita mukaan tai jos joutuu lainaamaan joltain muulta ja numero muuttuu niin siitä ilmoitetaan hetimmiten Elinalle, jotta pöytäkirjaa voidaan vielä muuttaa. Pahimmillaan väärät numerot voi johtaa vastustajan protestiin. Uusille pelipaitoja on tilauksessa. Siihen asti koitamme haalia varapaitoja.

Pelaaja valinnat ja peluutus peleissä:

3div peleihin max 12 pelaajaa. Pelataan myös tuloksesta. Mukana olijoille pyritään antamaan peliaikaa min puolet ottelusta. Tiukka tilanne pelin viimeminuuteilla voi aiheuttaa pientä eroa. Pelaajavalinnoissa painottuu:

  • -1 ominaisuudet (kunto, nopeus, lajitaidot)
  • -2 pelipaikat (jakaisella pelipaikalla erilaisia vaatimuksia ja niille sopivia pelaajia)
  • -3 säännöllinen osallistuminen harjoituksiin
  • -4 osallistuminen myös vieraspeleihin. (yksittäiset poikkeukset ok, mutta ei niin että pitkässä juoksussa merkittävästi enemmän koti kuin vieraspelejä)

4div peleihin max15 pelaaja. Peliaika min puolet ottelusta. Pelaajavalinnoissa painottuu:

  • -1 säännöllinen osallistuminen harjoituksiin
  • -2 osallistuminen myös vieraspeleihin. (yksittäiset poikkeukset ok, mutta ei niin että pitkässä juoksussa merkittävästi enemmän koti kuin vieraspelejä)
  • -3 toimihenkilö määrä ottelussa.

Peli määräksi pyritään saamaan kaikille min 7 ottelua. Suuresta pelaajamäärän kasvusta (sarjailmoittautumiset tammikuussa kun oli 18 pelaajaa, nyt 33 pelaajaa) tähän ei välttämättä ihan päästä. Talven mukana olleille saadaan mahdollisuus osallistua 7 peliin. Uudemmille min 4 peliä.

Mikäli kysyttävää, olkaa rohkeasti yhteydessä!

Pelipaita: Valkoinen lyhythihainen 30€ ja punainen pitkähihainen 35€. Molempia ei tarvitse ensimmäisenä kesänä ostaa, mutta jossain vaiheessa kaikilla tulee olla samalla numerolla valkoinen ja punainen pelipaita. Valkoista pyritään käyttämään ensisijaisesti.

Valokuvaus: 7.5. Sillassa klo. 16:15-16:45. Päälle pelivarustus. Muistakaa käydä jopoxissa ilmoittamassa, saako pojan kuvia julkaista. Mikäli ei saa, niin silloin ei pojan kannata tulla paikalle. Kuvat tullaan laittamaan Apassien nettisivuille.

Turnaukset: Kausimaksuun sisältyy Iku Cup, joka pelataan 12.-13.8.2023 Ikaalisissa. Iku Cupiin osallistumme kahdella joukkueella. Kaikki pelipassin omaavat saavat osallistua. Mietinnässä on myös yksi yli yön turnaus. Pelaajia paljon, joten teemme ensin suunnitelmaa miten se toteutetaan. Mikäli yli yön turnaus toteutuu, niin se laskutetaan erikseen.

Kausimaksu 120 €. Kausimaksu sisältää: Tuomari maksut, sarjamaksut, Iku Cup, seuramaksun, toimihenkilömaksun, muut hankinnat esim. kylmäpussit.

Kausimaksun voi halutessaan maksaa erissä. Tästä ilmoitus Elinalle.

Kesätauko: Sarjapelejä ei pelata Heinäkuussa. Treenitaukoa pidämme 5.7.-24.7.2023

Kotipeleissä on meidän joukkueen järjestämä kioski. Kioskivastaavana on Henna Tomperi. Toivottavasti kaikki osallistuisi vuorollaan johonkin kioskin toimintaan. Joko leipoen, makkaraa paistaen tai kioskissa rahastaen. Tällä saamme taas katettua esim. kesän extra toiminnan.

Toimihenkilöt. Joukkueenjohtaja ja rahastonhoitaja: Elina Jokinen, Päävalmentaja: Niko Panttila, Valmentaja: Paavo Leskinen, Valmentaja: Tommi Jokinen, Huoltaja ja kioskivastaava: Henna Tomperi. Poikia on tänä vuonna paljon ja otamme mielellämme uusia valmentajia joukkoon mukaan. HUOM pelaaja määrä kasvanut 83% toiminhenkilö määrä 0%! Työkiireiden vuoksi tarvitaan satunnaistakin apua, että isoa treenaaja joukkuo pystytään jakamaan pieniin ryhmiin.

Mikäli tulee kysyttävää niin ottakaa rohkeasti yhteyttä Elinaan tai Nikoon.