Naiset: Apassit- Tuisku (26.9.2020)
Julkaistu: 04.10.2020 00.00

Futiskauden päätösottelu kotikentällä ja vastustajana Oriveden Tuisku, joka pitää jumbopaikkaa sarjataulukossa. Lähtökohtaisesti tämä on usein haastava tilanne, ns. helppoa voittoa ennakoiva. Pelin alkuminuutit osoittivat, että edellä mainittu taisi pyöriä apassipelureiden päänupissa, sillä Tuisku loi heti painetta apassipäätyyn ja Apassien "koneet" eivät oikein käynnistynet. Vähitellen Apassit sai kunnolla juonesta kiinni ja joukkue otti selkeän hallinnan kenttätapahtumista. Maalinteko tuotti kuitenkin tuskaa. Vapauttava (tai niin ainakin luultiin) ensimmäinen maali syntyi avausjakson puolivälissä, kun Suvi onnistui sijoittamaan pallon verkkoon. Pelin hallinta oli edelleen tukevasti kotijoukkuueella, mutta viimeistelyssä ei ollut tarpeeksi päättäväisyyttä. Tauolle siis niukassa yhden maalin johtoasemassa. Toinen puoliaika alkoi räväkästi. Heti ensimmäisellä minuutilla Lotat asialla: O syötti ja H tuikkasi taululle 2-0. Ja kun tunti oli pelattu, näytti peli ratkeavan. Aliisan rajaheitto vapautti Lotta H:n, joka laukoi Apassit turvallisen tuntuiseen johtoon. Tässä vaiheessa Apassit teki kokeilumielessä muutoksia peliryhmitykseen. Joukkue hallitsi tapahtumia selvästi, mutta Tuisku onnistui kuitenkin kaventamaan 3-1:een, kun oli pelattu 77 minuuttia. Tuo maali ei horjuttanut kotijoukkuetta ja painostus vaan jatkui. 81. minuutilla Lotta O. puski Einan antamasta kulmapotkusta tilanteeksi 4-1. Sitkeästi taistellut Tuisku ei antanut periksi ja joukkue ponnistui toistamiseen maalinteossa, mutta Apassien voitto ei ollut uhattuna. Lopputulos hämeenkyröläisille 4-2. Näin saatiin kausi päätökseen, voitto jätti hyvän maun ja toivottavasti nälkää tulevalle kaudelle. Naisten joukkue kiittää ikäluokan 2013-2014 tyttöjoukkuetta, joka oli saapunut upeasti kannustamaan!