Julkaistu: 29.01.2019 00.00

Talvikausi 2016-2017 yhteenveto

Pojat -08

Talvikausi aloitettiin lokakuun lopulla. Talvikausi oli aikaisemmista talvista poikkeava, koska tällä kertaa pelattiin ensimmäistä kertaa futsal sarjaa. Harkkakertojakin oli edellisestä talvesta lisätty 3 kertaan viikossa. Harjoituskertoja kertyi 43. Treenaajia talvikaudella oli 21 ja keskimäärin harkoissa kävi 13 poikaa.

Talvella pelasimme futsalissa piirinsarjan P9 sarjaa ja lisäksi jalkapallossa Pirkanmaan talvisarjaa. Futsal pelejä kertyi 12kpl, joista tuloksena 8 voittoa, 2 tasuria ja 2 tappiota. Myös jalkapallopelejä oli 12kpl, joista tuloksena 9 voittoa ja 3 tappiota. Sarjapelien lisäksi pojat osallistuivat 2 jalkapalloturnaukseen, joista molemmista tuotiin pokaali kotiin.

Ahkeran harjoittelun ja pelaamisen palkkioksi, pojat pääsevät Särkänniemen SuperParkiin viettämään talvikauden päättäjäisiä. Tästä on hyvä jatkaa kesäkaudelle.

Tsempparipelaajiksi valittiin:

Taavi Tuominen: Treenaa ahkerasti ja hyvällä asenteella. Joukkueen luottomaalivahti. Kenttäpelaajana kehittynyt hyökkäyssuuntaan pelaamisessa jo aikaisemman vahvan puolustuspelaamisen lisäksi.

Niklas Piittala: Joukkueen ahkerimpia treenaajia. Harjoittelun myötä taidot ovat kehittyneet ja se on näkynyt peleissä niin pelitaidoissa kun pelirohkeudessa.

Kiitoksia talvikaudesta pelaajille, toimihenkilöille ja vanhemmille, jotka jaksavat kuskata poikia harkkoihin ja muihin tapahtumiin.

Joukkueen pelaajat talvikaudella: Eemeli Hyyryläinen, Elmeri Kantti, Henrik Rinneheimo, Jaakko Naskali, Jaakko Vatajaniemi, Joona Hämäläinen, Joonatan Pasi, Kristian Komulainen, Leevi Haapalainen, Lenni Tulonen, Max Holma, Mirko Syyrakki, Niklas Piittala, Pyry Orrenmaa, Samu Järvenpää, Taavi Tuominen, Timi Punkka, Toivo Virtanen, Topi Lehtonen, Viljo Lehtimäki, Vilho Tomperi

Joukkueen toimihenkilöt: Juhani Vatajaniemi (Vastuuvalmentaja), Pasi Orrenmaa (Valmentaja), Ville Tuominen (Valmentaja), Suvi Lehtonen (Huoltaja), Sami Komulainen (Huoltaja), Petri Piittala (JoJo, valmentaja)

Seuran uusimmat