Naiset voitolla jatkoon Suomen Cupin ensimmäiseltä kierrokselta
NaisetJulkaistu: 08.04.2024 15.45

Ensimmäinen Suomen Cupin peli takana ja voitto mukaan Eurasta🥳🤩 Kiitos hyvästä väännöstä kentällä EuPan naisille🔥🤝

Meille tää ottelu oli vasta kesäkauden neljäs tapahtuma, kun EuPa oli hionut peliään uomiinsa jo marraskuusta alkaen. Tämä toki näkyi kentällä, sillä vastustajalla treenaaminen näkyi pelissä💪 Ottelun alku sai vauhdikkaan startin, kun Ellu vapautti pitkällä pallolla hyvän juoksun tehneen Ennan. Enna pisti päädystä pallon takaviistoon, josta Minja tuikkasi pallon sisään pelin viidennellä minuutilla. Tilanne 0-1. Ensimmäinen jakso oli tasaista vääntöä, mutta meidän merkkausvirheiden vuoksi EuPa pääsi rokottamaan ennen puoliaikaa kolmesti, taukolukemat olivat täten 3-1.😮💨

Toiselle puoliajalle meillä muokattiin hiukan pelimuotoa ja kova yritys tuotti tulosta. Peliä oli pelattu 62 minuuttia, kun Meiju täräytti pallon 20 metristä vastustajan verkkoon. Voiton avaimet joukkueelle antoi lopulta Lotta O., joka tasoitti ottelun 3-3:een tarkalla alanurkkalaukauksella ottelun ollessa jo lisäajalla.

Ottelu meni tasatilanteessa suoraan rankkareille, jossa onnistuimme paremmin, lukemin 3-4.

Pelin MVP oli helppo valita: Jonna🔥🔥🔥🔥
Jonna otti kiinni kaksi rangaistuslaukausta, sekä antoi meille mahdollisuuden voittoon esittämällä älyttömän kovia torjuntoja pelin aikana. Jonnan huipputorjunnat löydät joukkueen Instagram- tililtä.

Suomen Cupin pelien suhteen pelit jatkuvat toukokuussa⚽️
Mutta meidän ekaa sarjapeliä pääsee seuraamaan ensi sunnuntaina 14.4 klo 15.00 Kyröskosken tekonurmella, kun vastaan asettuu TPS/2.😌