Naiset: Apassit- FC Nokia (14.8.2020)
Julkaistu: 28.08.2020 00.00

Noikiaa vastaan pelattavan kotiottelun ennakkoasetelmat olivat Apassien kannalta jännittävät. Poissaolojen ja osin loukkaantumisten johdosta oli epävarmaa, saadaanko iskukykyinen joukkue kasaan. No saatiinhan se ja heti ottelun alusta Apassit piti ohjia käsissään. Joukkue hallitsi ja ansaittu johto- osuma syntyi Josefiinan komealla kaukolaukauksella. Ja jatkoa seurasi ja taas upeasti: Meiju laukoi ylänurkkaan ja taululle 2-0. Aivan avausjakson loppuhetkillä Nokia kavensi apassipuolustuksen huolimattoman pelaamisen jälkeen. Tauolle kuitenkin 2-1- johdossa. Toinen jakso meni samalla käsikirjoituksella. Apassit hallitsi, mutta Nokia pääsi sitten harmillisesti tasoittamaan. Mutta Apassit vastasi nopeasti Nokian tasoitukseen, sillä peliä ehdittiin pelata minuutti, kun Josefiinan mainio syöttö tavoitti Lotta O:n, joka täräytti takanurkkaan johto- osuman. Peliä oli tässä vaiheessa vielä jäljellä noin 30 minuuttia eli kaikki oli edelleen auki. Pelin hallinta oli Apasseilla, mutta muutaman kerran Nokia järjesti tukalia tilanteita apassimaalille. Apassipuolustus ja Riikka tolppien välissä selvittivät mylläkät ja lopulta 85. minuutilla nähtii ratkaisu. Josefiina sai pallon rangaistusalueen sisällä, harhautti vastustajat ja tykitti ylänurkkaan vapauttavan osuman. Loppulukemat siis 4-2 ja yhtään kotiin päin vetämättä numerot olivat ansaitut.