Apassien ja Ilveksen c-tyttöjen yhteistyö käynnistyi, Apassit YJ
Julkaistu: 30.05.2020 00.00

Apassien ja Ilveksen c-tyttöjen yhteistyö käynnistyi, Apassit YJ

Apassien c-tytöissä kävi pelaajakato keväällä.
Osa lopetti ja osa siirtyi muihin seuroihin. Tässä jo melkein päädyttiin siihen pahimpaan mahdolliseen - meillä ei olisi enään tulevana kesänä 2020 joukkuetta.
Sitten tuli tuo korona ja pieni pakollinen hengähdys/mietintä tauko.


Tauko saattoi osalle tytöistä tehdä hyvää ja kyselyn perusteella meillä olisi joukkueessa ehkä just se kentällinen. Lisäksi saataisiin nuoremmista apua. Ja mahdollisesti kaksoisedustuksella vielä viime kesänä meillä pelanneita tyttöjä.


Mutta, -05 riparit. Parhaimmillaan (tai pahimmillaan) 3 tyttöä samaan aikaan pois kokoonpanosta. Entä jos joku sairastuu tai loukkaantuu tai... tai...

Kyllä taas laittoi miettimään, että mitenhän kesä menee ja jojokin sai muutaman ylimääräisen sydämentykytyksen miettiessään tulevaa kesää.. Ilmoittauduttiin kuitenkin sarjaan ja päätettiin, että menee miten menee. Pääasia, että saatais porukka vielä pidettyä kasassa.

No, sitten Jani-valmentajaan oli otettu Tampereen Ilveksen taholta yhteyttä ja otettu puheeksi mahdollinen yhteistyö, josta taisi viime syksynä olla jossakin kentän laidalla jotakin ympäripyöreää puhetta, mutta jäi puheeksi siinä kohtaa.

Etäpalaveri Ilveksen C:n toimareiden kanssa meni nopsaan ja kivuttomasti. Aika hyvin oltiin samalla kartalla :)

Ilveksellä olisi tyttöjä, jotka eivät välttämättä saa peliaikaa niin paljon kuin haluaisivat.
Meillä jokainen saisi peliaikaa, varmasti tapahtuisi kehitystä niin Ilveksen kuin meidänkin tytöissä ja saataisiin pelit pelattua.
Treenaaminen joka treeneissä yhdessä mahdotonta jo ihan välimatkankin vuoksi, mutta jos edes kerran viikossa, niin olisi mahtavaa.
Ja jos tää homma lähtee hyvin toimimaan, niin kuka tietää mitä ensi kesänä..

Eli, yhteisjoukkuesopimus on tehty ja hyväksytty.
Nimellä Apassit YJ.





Seuran uusimmat