13.00
Naiset, Naisten Nelonen

Apassit Apassit - PP-70  1 - 2

Kyröskoski UK TN

Ottelu alkoi PP:n pyörityksessä ja Apassit olivatkin jopa yllätetyn oloisia, kuinka taitavia pelureita vastustajan laumasta löytyi. Jostain syystä Apassien peli ei meinannut lähteä kulkemaan millään tapaa ja yleensä kahden syötön jälkeen jo kolmas meni vastustajalle tai laidasta yli. Oli tämä sitten harjoituksen puutetta, hermostuneisuutta tai asenteesta tai valmistautumisesta johtuvaa, niin tämän kaltaista "pelailua" ei halua nähdä pelaajat, valmennus, eikä kotiyleisökään. PP-70 siirtyi ottelu n alkupuolella ansaittuun 1-0 johtoon ja hiukan tuurilla ja Riikan venymisellä nämä saatiin pidettyä taukolukemina.

Puoliajalla ei käyty läpi taktisia asioista, vaan keskityttiin ainoastaan tsemppihengen ja taisteluasenteen luomiseen. Tämä tuntuikin tuovan tulosta, ja pelirohkeus, asenne, kaksinkamppailut ja taktinen puoli olivat huomattavasti paremmalla tasolla. Eipä aikaakaan kun keskikentän pohjalle noussut Krista levitti pallon laitaan, josta pystysyöttö vapautti Suvin laidalta läpi, joka viimeisteli 1-1 tasoituksen. Vain 10 minuutin kuluttua Apassit sai kylmän suihkun, kun PP-10 siirtyi uudestaan johtoon 1-2.

Toisen puoliskon puolivälin tienoilla joukkueen kapteeni Lotta O. loukkasi polvensa pahasti ja lähti lopulta ottelun jälkeen ambulanssilla sairaalaan. Tämä lamautti hetkellisesti Apassien peliä, mutta lopussa vielä haettiin kuumeisesti tasoitusmaalia. Palkinnot jäi kuitenkin saamatta ja PP-70 vei kolme pistettä mukanaan.