17.50
06-pojat , P15 Futsal-Kakkonen (2006)

Apassit Futsal - FC Kangasala/06-Punaiset  4 - 7

Hämeenkyrö Kosken Syke LH

Sarjan toisessa ottelussa vastaan tuli FC Kangasala, joka joutui edeltävässä pelissä nielemään tappion karvasta kalkkia Ilveksen tytöiltä. Apassit olivat pelitauon aikana kadottaneet pahasti liikkeen ja pallonhallinnan. FCK pojat puolestaan olivat sisuuntuneet tappiosta ja ensimmäinen seitsemisen minuuttia oli melkoista myllytystä Apassien ollessa liki joka tilanteessa myöhässä. Kaverit tekivät neljä maalia kahdessa minuutissa, kun nukuttiin. :-( Tauolle mentiin 2-6 maalein FCK johtaessa. Toinen jakso oli jo huomattavasti parempaa peliä meiltä. Kaverin karkumatka oli vain liian pitkä ja jalka painoi toisen pelin lopussa liikaa jotta olisimme päässeet tasoittamaan pelin. Kavennusta kuitenkin saatiin ja voitetiin toinen jakso. Peli päättyi 4-7 FCK:n ansaittuun voittoon.

Tilastot

4 - 7

FC Kangasala/06-Punaiset
(2-6)
1'MaaliMäenpää Touko
3'MaaliMäkinen Eeli-Tuomas
4'MaaliTorhola Nooa
5'MaaliAla-Vannesluoma Aaron
6'MaaliMäkipää Ronja
6'MaaliTorhola Nooa
13'MaaliTorhola Nooa
24'MaaliMäkinen Eeli-Tuomas
27'MaaliMäenpää Touko
28'MaaliSalomäki Enna