Naiset: Apassit- PP-70 (28.8.2020)
Julkaistu: 06.09.2020 00.00

Ennen PP-70:tä vastaan käytävää vierasottelua joukkueet olivat sarjataulukossa tasapisteissä eli odotettavissa oli tasainen vääntö. Kun peli käynnistyi, Apassit otti heti ohjat käsiinsä ja alun painostus toi nopeasti palkinnon, kun Emma vapautti hyvällä syötöllään Suvin maalintekoon. Maalin jälkeen kotijoukkuekkin sai juonesta kiinni ja loi muutaman vaarallisen tilanteen ja joukkue onnistui sitten tasoittamaan vapaapotkusta. Tasoitusmaali herätti apassinaiset ja nyt joukkue määräsi tahdin. Avausjakson loppupuolella joukkue iski kolmesti taukoluvuiksi 1-4. Maalit kirjattiin Lotta H:lle, Emmalle ja Elinalle. Tauolla valmennus painotti puolustuksen merkitystä johtoasemassa. Pelaajat vastasivat huutoon. Toisella jaksolla peli oli täysin apassinaisten hallussa. Ilman vaihtopelaajia pelanneelta kotijoukkueelta taisi bensa loppua ja Apassit hoiti näin pelin lopun tyylikkäästi. Emma ja Sara onnistuivat maalinteossa ja loppunumerot olivat komeasti 1-6! Maaliluvut olisivat voineet olla komeammatkin vähän huolellisemmalla viimeistelyllä, sillä hyviä paikkoja kyllä oli. Kaiken kaikkiaan vahva esitys koko joukkueelta, mutta mainittava on Emman vahva suoritus saldolla 2+2. Lisäksi Ella K. ekassa naisten pelissä tällä kaudella oli laitapakin tontillaan ohittamaton.