Miehet, Miesten Vitonen

VesVi - Apassit Apassit   3 - 5

Vesilahti koulukeskus TN

Miehet voitokkaina Vesilahdella

Miesjoukkue haki taisteluvoiton Vesilahden tutun pieneltä tekonurmelta kaatamalla Visan maalein 5-3. Viime perjantaina Ylöjärven Ilves haki pisteet Hämeenkyröstä 3-2 voitolla aiheuttaen Apasseille pitkästä aikaa tappion sarjapelissä. Nyt VesVi:ä vastassa oli hyvällä asenteella taistellut miesjoukkue. Apassit otti heti alussa selvän otteen ja alta viiden minuutin Pekka Lahtinen teki johtomaalin. Vesilahden maalipyssy Lehtiö osoitti myös tehonsa ja tasoitti pelin ensimmäisestä paikastaan. Pekka oli ottelussa mainiolla pelipäällä ja rankaisi kotijoukkuetta kahdesti ennen taukoa. Toiselle jaksolle tuli sisuuntunut VesVi ja teki kohta kavennusmaalin. Lahtisen Pekka kuitenkin kuittasi kahdesti ennen kotijoukkueen viime minuuttien kavennusta. Viisi maalia pelissä on kyllä komea suoritus!! Koko joukkue taisteli pelissä upeasti. Erityismaininta keskikentän härkämäiselle raatajalle Teemu Hietakankaalle.

Tilastot
VesVi

3 - 5

(1-3)
4'MaaliLahtinen Pekka
18'MaaliLehtiö Arsi
25'MaaliLahtinen Pekka
35'MaaliLahtinen Pekka
52'MaaliHarmaala Otso
60'MaaliLahtinen Pekka
78'MaaliLahtinen Pekka
87'MaaliNissilä Riku