Miehet, Miesten Vitonen

Apassit Apassit - PYRY  5 - 2

Kyröskoski UK N

Miehet peittosi Pyryn kärkipelissä

Viime vuosien kovat kiistakumppanit Apassit ja Nokian Pyry kohtasivat Kyröskoskella hienossa kesäkelissä. Apassit sai nopeasti johtomaalin, kun Pekka Lahtinen pukkasi Antti Äijälän pitkän kulman sisään. Tästä Pyry sisuuntui ja sen nopeat kärkimiehet uhkasivat Valtteri Leppälän maalia jatkuvasti. Pyry saikin ansaitun tasoituksen rankkarista. Pyry osui vielä tolppaankin ja Apassit sai olla tyytyväinen tasatilanteeseen tauolla. Puoliajan tiukka palaveri siivitti Apassit hienoon peliin toisella jaksolla. Uskallettiin taas pitää palloa ja näin Apassit sai pelin haltuunsa. Apassien tehovartissa Niko Panttila puski korkeuksista 2-1 ja kohta Pekka Lahtinen sooloili etukulmasta 3-1. Kun Pekka pääsi vauhtiin, niin maaleja tulee, ja kohta oli tilanne 4-1. NoPy kavensi runsas 10 min ennen loppua, mutta kohta Matti Kuusi puski Nebarin antaman kulmurin komeasti sisään. Apassimiehille tuli tärkeässä pelissä komea voitto maalein 5-2. Sarven pizzapalkinto meni Apassien maalivahti Valtteri Leppälälle, joka avasi peliä taidolla ja hoiti rauhallisesti Pyryn lähentelyt. Moni muukin olisi ansainnut tuon palkinnon. Vieraista palkinnon sai vaarallinen kärkimies Ville Peltonen.

Tilastot

5 - 2

PYRY
(0-0)
7'MaaliLahtinen Pekka
22'MaaliYlihärsilä Tuomas
65'MaaliLahtinen Pekka
68'MaaliLahtinen Pekka
78'MaaliPeltonen Ville