Miehet, Miesten Vitonen

LeKi-futis - Apassit Apassit   1 - 1

Sääksjärvi TN

Miehet nousi neloseen

Apassien miesten kausi vitosessa päättyi lopulta nousujuhliin, kun miehet pelasivat viimeisessä ottelussaan Sääksjärvellä LeKI-futiksen kanssa 1-1 tasapelin. Oli tiedossa, että tasuri riittäisi nousuun. Apassit meni ansaittuun johtoon ensimmäisellä jaksolla Joni Lahtisen pitkän rajaheiton ja sitä seuranneen Tomi Niirasen jatkon, josta Paavo Leskinen survoi pallon verkkoon. Toisella jaksolla LeKi haki vimmatusti voittoa, joka olisi taannut sille nousuun. Apassit joutui vajaalle vartti ennen loppua ja paine kasvoi. Mutta puolustus oli rautaa Niko Panttilan ja Hannu Hyvärisen johdolla eikä Valtteri Leppälä joutunut kovin ahtaalle maalissa. Vasta 89 minuutilla LeKi teki tasoituksen ja lisäaikaa oli vielä tiedossa. Apassit hoiteli lisäajan hienosti pitäen palloa mm. kulmalipulla pitkään. Kun tuomarin loppuvihellys kuului, alkoi Apassien villit juhlat. Paikalla oli runsain joukoin Apassi-faneja kannustamassa. Suurkiitos joukkueen kannattajille.

Tilastot
LeKi-futis

1 - 1

(0-1)
80'MaaliClewer Sampo