Julkaistu: 08.10.2020 00.00

Kausi 2019 yhteenveto

Pojat -08

Talvikausi aloitettiin lokakuun lopulla. Treenejä pidettiin 3 kertaa viikossa, joista 1 treenikerta viikossa oli yhdessä 09 poikien kanssa. Harjoituskertoja kertyi 46. Treenaajia talvikaudella oli 18 ja keskimäärin harkoissa kävi 11 poikaa.

Talvella pelasimme futsalissa piirinsarjan P11 sarjaa ja lisäksi jalkapallossa muutamia harjoituspelejä ja 3 turnausta. Jalkapalloturnauksissa käytiin Tampereella, Raumalla ja Hämeenlinnassa. Yhteensä pelitapahtumia kertyi 29, joista futsal pelejä 14kpl ja jalkapallopelejä 15kpl.

Kesäkausi 2019 aloitettiin samoihin aikoihin kuin edellisenä vuonna. Ulos päästiin treenailemaanhuhtikuun 14 päivä. Harjoituksia oli 3 kertaa viikossa ja yhteensä treenikertoja tuli 48. Pelaajia kesäkaudella oli 23 ja harjoituksissa kävi keskimäärin 13 poikaa. Joukkueeseen saatiin keväällä myös uusia innokkaita pelaajia.

Kesäkauden aikana pelasimme piirinsarjan ykköstä -ja liigaa. Lisäksi kävimme seitsemässä turnauksessa. Yhteensä joukkue pelasi kauden aikana huimat 113 peliä. Pelit olivat pääsääntöisesti tasaisia taisteluita. Saldona piirin liigan peleistä oli yhteensä 10 voittoa, 12 tasuria ja 18 tappiota ja piirin ykkösen peleistä 25 voittoa, 7 tasuria ja 8 tappiota.

Kauden päätöspelinä osallistuttiin 08/09 yhdistelmäjoukkueella piirin alueliigakarsintaan tasonmittaus mielessä. Karsinnassa oli vastassa piirin kovimpia joukkueita. Pelit oli tasaisia, mutta tällä kertaa alueliigapaikka jäi odottelemaan. Oli mukava nähdä, että kovin kaukana piirin joukkueiden kärki ei kuitenkaan ole.

Syksyllä treenataan pihalla niin kauan kuin tarkenee – tekonurmen upean valaistuksen ansiosta tämä on mahdollista. Talvikaudelle on luvassa jalkapalloturnauksia mm. Ylöjärven ja Nokian jalkapallohalleissa.

Tsempparipelaajiksi valittiin:

Pyry Aaltonen: Iso kehitys kauden aikana niin pelillisesti kuin taidoiltakin. Pelaa peleissä aina tilanteet loppuun asti.

Jaakko Naskali:Treenaa ja pelaa hyvällä asenteella ja on lisäksi aina hyvällä tuulella – niin harkoissa kuin peleissäkin. Hyvä kaveri kaikille.

Jaakko Vatajaniemi: Joukkueesta löytyy monta ahkeraa treenaajaa ja perinteiden mukaan palkitaan kauden ahkerin treenaaja. Tällä kaudella ahkerin oli Jaakko 37 treenikerralla.

Kiitoksia talvikaudesta pelaajille, toimihenkilöille ja vanhemmille.

Joukkueen pelaajat: Eelis Keskinen, Eemeli Hyyryläinen, Elmeri Kantti, Jaakko Naskali, Jaakko Vatajaniemi, Joni Suoja, Joonatan Pasi, Kristian Komulainen, Lenni Tulonen, Matias Isomäki, Matias Sipiläinen, Max Holma, Miro Mustalahti, Miro Vaunuveräjä, Niklas Piittala, Pyry Aaltonen, Pyry Orrenmaa, Rasmus Vuorinen, Taavi Tuominen, Timi Punkka, Topi Lehtonen, Vilho Tomperi

Joukkueen toimihenkilöt: Juhani Vatajaniemi (Vastuuvalmentaja), Pasi Orrenmaa (Valmentaja), Ville Tuominen (Valmentaja), Matti Tomperi (Huoltaja), Petri Piittala (JoJo, valmentaja)

Seuran uusimmat