Julkaistu: 29.01.2019 00.00

Kausi 2018 yhteenveto

Pojat -08

Talvikausi 2017-2018 aloitettiin lokakuun viimeinen päivä. Treenejä pidettiin 2 kertaa viikossa ja harjoituskertoja kertyi 30. Treenaajia talvikaudella oli 20 ja keskimäärin harkoissa kävi 13 poikaa.

Talvella pelasimme futsalissa piirinsarjan P10 sarjaa ja lisäksi jalkapallossa Pirkanmaan talvisarjaa. Futsal pelejä kertyi 14kpl, joista tuloksena 9 voittoa ja 5 tappiota. Jalkapallopelejä oli 9kpl, joista tuloksena 4 voittoa ja 5 tappiota. Sarjapelien lisäksi pojat osallistuivat 2 jalkapalloturnaukseen, joista molemmista tuotiin pokaali kotiin.

Kesäkausi 2018 aloitettiin vähän tavallista myöhemmin runsaslumisesta talvesta johtuen. Ulos päästiin 17.4.2018 – 3 viikkoa myöhemmin kuin edellisenä vuonna. Harjoituksia oli 3 kertaa viikossa ja yhteensä treenikertoja tuli noin 50. Pelaajia kesäkaudella oli 27 ja harjoituksissa kävi keskimäärin 15 poikaa. Joukkueeseen saatiin keväällä myös uusia innokkaita pelaajia.

Kesäkauden aikana pelasimme piirinsarjan ykköstä -ja liigaa. Lisäksi kävimme kuudessa turnauksessa. Yhteensä joukkue pelasi kauden aikana 112 peliä. Pelit olivat tasaisia taisteluita ja saldona piirin sarjapeleistä oli 33 voittoa, 18 tasuria ja 29 tappiota.

Tsempparipelaajiksi valittiin:

Miro Mustalahti: Ahkera treenaaja joka kuuntelee ja tekee kaikki harjoitukset valmentajan ohjeistuksen mukaan. Miro saanut roimasti lisää pelirohkeutta kauden aikana ja se näkyy myös peleissä.

Elmeri Kantti: Ahkera treenaaja, joka näyttänyt kauden aikana että pystyy pelaamaan molemmissa piirinsarjoissa liiga/ykkönen. Erityisesti hyökkäys pelaamisessa Elmeri on päässyt niin laiturin kuin hyökkääjän paikalta näyttämään parasta osaamistaan. Elmeri on hyvä joukkuekaveri joka tsemppaa tarpeen tullen myös joukkuekavereita.

Vilho Tomperi: Yksi ahkerimmista treenaajista koko joukkueesta ja harjoituksissa on keskitytty olennaiseen eli treenaamiseen. Vilhosta on tällä kaudella muodostunut koko joukkueen luotto toppari joka ohjaa vahvasti puolustus peliä omalta paikaltaan ja osaa myös tarpeen tullen tukea hyökkäystä. Monipuolinen peluri jolle ei myöskään muiden pelipaikkojen pelaaminen tuota ongelmaa.

Kiitoksia kesäkaudesta pelaajille, toimihenkilöille ja vanhemmille.

Joukkueen pelaajat kesäkaudella: Artturi Terävä, Eemeli Hyyryläinen, Elmeri Kantti, Heikki Hamari, Henrik Rinneheimo, Jaakko Naskali, Jaakko Vatajaniemi, Joni Suoja, Joonatan Pasi, Kaapo Kungas, Kristian Komulainen, Lenni Tulonen, Matias Sipiläinen, Max Holma, Miro Mustalahti, Miro Vaunuveräjä, Niklas Piittala, Pate Nieminen, Pyry Aaltonen, Pyry Orrenmaa, Taavi Tuominen, Timi Punkka, Toivo Sagulin, Toivo Virtanen, Topi Lehtonen, Vilho Tomperi, Viljo Lehtimäki

Joukkueen toimihenkilöt: Juhani Vatajaniemi (Vastuuvalmentaja), Pasi Orrenmaa (Valmentaja), Ville Tuominen (Valmentaja), Suvi Lehtonen (Huoltaja), Sami Komulainen (Huoltaja), Petri Piittala (JoJo, valmentaja)

Seuran uusimmat