Julkaistu: 02.04.2019 00.00

Talvikausi 2018-2019 yhteenveto

Pojat -08

Talvikausi aloitettiin lokakuun lopulla. Treenejä pidettiin 3 kertaa viikossa, joista 1 treenikerta viikossa oli yhdessä 09 poikien kanssa. Harjoituskertoja kertyi 46. Treenaajia talvikaudella oli 18 ja keskimäärin harkoissa kävi 11 poikaa.

Talvella pelasimme futsalissa piirinsarjan P11 sarjaa ja lisäksi jalkapallossa muutamia harjoituspelejä ja 3 turnausta. Jalkapalloturnauksissa käytiin Tampereella, Raumalla ja Hämeenlinnassa. Yhteensä pelitapahtumia kertyi 29, joista futsal pelejä 14kpl ja jalkapallopelejä 15kpl.

Nyt pidetään viikon hengähdystauko ja sen jälkeen siirrytään ulos treenaamaan futista. Ensimmäiset sarjapelit onkin jo huhtikuun lopulla.

Tsempparipelaajiksi tänä talvena valittiin:

Miro Vaunuveräjä: Joukkueen uusimpia tulokkaita joka treenaa ahkerasti ja aina hyvällä asenteella. Kuuntelee ohjeet niin harkoissa kuin peleissäkin ja pyrkii aina tekemään asiat mahdollisimman hyvin.

Joonatan Pasi: Talvikauden ahkerimpia treenaaja. Pystyy pelaamaan futsalissa hyvällä tasolla mitä pelipaikkaa tahansa. Peleissä antaa kaikkensa ja pelaa täysillä tilanteet loppuun asti.

Kiitoksia talvikaudesta pelaajille, toimihenkilöille ja vanhemmille.

Joukkueen pelaajat talvikaudella: Eemeli Hyyryläinen, Elmeri Kantti, Henrik Rinneheimo, Jaakko Naskali, Jaakko Vatajaniemi, Joni Suoja, Joonatan Pasi, Lenni Tulonen, Miro Mustalahti, Miro Vaunuveräjä, Niklas Piittala, Pate Nieminen, Pyry Orrenmaa, Taavi Tuominen, Timi Punkka, Topi Lehtonen, Toivo Sagulin, Vilho Tomperi

Joukkueen toimihenkilöt: Juhani Vatajaniemi (Vastuuvalmentaja), Pasi Orrenmaa (Valmentaja), Ville Tuominen (Valmentaja), Matti Tomperi (Huoltaja), Petri Piittala (JoJo, valmentaja)

Seuran uusimmat