06-pojat, P14 Kolmonen

Tuisku - Apassit P06   3 - 2

Orivesi Rovastinkangas TN

06-poikien sarjakausi avattu Rovastinkankaalla

Piiitkän odotuksen jälkeen saatiin vihdoin sarjapelit käyntiin. Koronan vuoksi kevättauko venyi yllättävästi ja ennen peliä saatiin vain muutamat harjoitukset alle. Samalla kun siirryttiin täyden kentän peliin oli odotukset asetettava maltilliseksi. Kauden avaus saatiin pelata kuuman kosteassa kelissä Orivedellä, onneksi pilvinen keli piti lämpömittarin vain 26-27 asteessa. :-)

Pojat aloittivat pelin vauhdikkaasti, osa jopa liiankin kovalla tempolla ja se kostautui pelin loppupuolella. Kolmen minuutin kohdalla tuomarin pilli soi ensimmäisen kerran ja käsi osoitti keskiympyrään. Aleksi teki hienon maalin saatuaan syötön hyökkäysalueelle. Jatkoa seurasi pitkälti saman kaavan mukaan kolme minuuttia myöhemmin ja tilanne oli 0-2 Apasseille.

Vastustaja muutti tämän jälkeen selkeästi peluutustaan ja hyökkäysyrityksemme torjuttiin järjestelmällisesti. Peli muuttui hetkeksi tasaiseksi väännöksi. Noin 16 minuutin kohdalla vastustaja oli päästä läpi, mutta Altti puolusti hienosti juuri rankkarialueen rajalla. Tilanne päätyi vapariin, joka tuotti toisen loistavan venymisen. Vapaapotku oli juuri laskeutumassa ylähirren alapuolelle, kun Janne täsmälleen oikealla ajoituksella tuli väliin ja puski pallon maalin ylitse. Tilanteesta seurannut kulmapotku hoidettiin kunnialla.

24 minuutin kohdalla kaveri pääsi lopulta puolustuksemme läpi ja kavensi pelin 1-2. Alun tahti alkoi painaa jaloissa, mutta jakso taisteltiin loppuun asti ilman maaleja. Puolustus toimi hienosti.

Toinen jakso olikin sitten alun peilikuva. Vastustajalla oli täysi 18 miehen rosteri meidän kolmea vaihtopelaajaa vastaan ja siten he pystyivät pitämään vauhtia yllä. 46 minuutin kohdalla kaveri pääsi puolustuksen läpi ja maalissa Viljo oli mahdottoman edessä. Peli oli tasan ja kaveri sai lisää virtaa. Hienosti pelanneesta puolustuksesta huolimatta 48 minuutin kohdalla kaveri teki voittomaalin 3-2.

Oli hienoa seurata miten pojat taistelivat oikeasti loppuun asti. Viimeinen vartti mentiin niin kovaa kuin jaksettiin ja tasoitusta haettiin ihan loppuun asti. Tällä kertaa kaveri oli hieman vahvempi. Kiitokset pojille mainiosta pelistä - tuloksesta huolimatta!

Kausi on siis avattu ja tästä on hieno jatkaa seuraavaan peliin, joka pelataan kotikentällämme juhannuksen jälkeisenä perjantaina.

Tilastot
Tuisku

3 - 2

(1-2)
4'MaaliGraeffe Aleksi
6'MaaliGraeffe Aleksi
24'MaaliMaunu Emil
46'MaaliPohja Aapo
48'MaaliKoskinen Eerik