Toimintasuunnitelma kesä 2022
P12 (2011) pojatJulkaistu: 19.04.2022 06.01

Toimintasuunnitelma kesä 2022

TOIMINTASUUNNITELMA KESÄ 2022

  • Treenit Maanantaisin ja Keskiviikkoisin tekarilla (siihen asti, kun nurmi aukeaa ja sen jälkeen nurmella samoilla ajoilla, paitsi nurmella extra aikaa 15min.) klo.17-18:00 ja Lauantaisin klo.12-13:00
  • Varustus treeneihin: Sään mukaan, mutta mikäli kesällä hyvä keli niin mielellään sortsit ja t-paita. Mikäli Apassien oma punainen treenipaita löytyy niin se mielellään. Sukat voi treeneissä olla minkä väriset vain, mutta suositaan punaisia, koska ne menevät myös peleihin. Säärisuojat ovat pakolliset. Myös juomapullo ja oma pallo (koko 4) on hyvä muistaa pitää mukana. Lippis olisi hyvä pitää kotona, mutta esim. tuubihuivi on hyvä suoja auringolta.(lippis kielletty myös peleissä, niin sen vuoksi hyvä opetella myös treeneissä)
  • Varustus peleihin: mustat shortsit (mikäli kylmä niin alle voi laittaa leggarit tai sitten verkkarit. Pelipaita, jos kylmä niin alle valkoinen pitkähihainen paita. Punaiset pelisukat, säärisuojat ja nappikset. Päässä voi olla esim. tuubihuivi. Lippis on peleissä kielletty. Samoin kaikki korut ja kellot tulee poistaa ennen peliä. Peleihin lisäksi mukaan omat eväät, pullo ja pallo. Pelimatkoilla suositus, ettei kännykkää ennen peliä. Suositellaan peleissä käytettävän mahdollisimman paljon seuran omia värejä / vaatteita. esim. hupparia, verkkaria, reppua jne.
  • Pelaajia tällä hetkellä noin. 20 kpl. Uusia otetaan myös mukaan.
  • Pelitapa 8v8ja pelaamme 2 ja 3 sarjassa.
  • Niko kertoo minkälainen pelaaja kierrätys tulee peleihin olemaan. Pelaajat nimetään jopoxissa peleihin. Jokainen pelaaja saa saman määrän peli-iltoja kesän aikana. Vanhemmat käyvät jopoxissa kuittaamassa peukku ylös tai alas osallistumisen.
  • Suunnitelma kesän turnauksista. Olemme menossa Pori Cupiin 22.-24.7.2022. Osallistumme näillä näkymin yhdellä joukkueella. Mukaan on lähdössä ainakin Niko, Elina, Tommi, Paavo ja Henna. Majoitumme koulussa luokkahuoneessa. Ajatus on majoittua kaikki samassa luokkahuoneessa, joten pyydämmekin että mikäli jollain on sitä jotain vastaan niin ilmoittamaan Elinalle yksityisesti. Tällöin tulemme Hennan kanssa majoittumaan eri tilassa. Hintaan sisältyy ruuat, pelit ja majoitus. Kerromme lisätietoja myöhemmin, kun niitä saamme. Niko on samaisessa turnauksessa ennenkin ollut, joten häneltäkin voi kysellä lisää. Ilmoitelkaa jopoxissa osallistumishalukkuudesta. Hinta tarkentuu myöhemmin, mutta tulee olemaan 100-150€ ja se tullaan veloittamaan vain niiltä, jotka turnaukseen osallistuu. Osallistumme myös IkuCupiin 13.-14.8.2022, mutta vielä emme ole ilmoittautuneet, koska emme tiedä monellako joukkueella lähdemme.
  • Kausimaksu 100€ kesä. Sisältää: mm. tuomarimaksut, sarjamaksut, IkuCup, EA ja tarvehankinnat sekä punaisen pelipaidan.
  • Varainhankita: Kioski kotiturnauksiin olisi suotavaa. Olisiko ketään, joka voisi tämän organisoida? Henna lupautui ottamaan vetovastuun. Viime vuonna myimme hunajaa, onko innostusta tähän edelleen? Vai olisiko jokin muu tuote kiinnostavampi myytävä.Tulot tulemme käyttämään koko joukkueen hyödyksi.
  • Toimihenkilöt kesäksi on samat vanhat. Päävalmentaja: Niko Panttila, valmentaja: Paavo Leskinen, valmentaja: Tommi Jokinen, Huoltaja: Henna Tomperi, Joukkueenjohtaja: Elina Jokinen ja rahastonhoitaja: Elina Jokinen. Otamme mielellämme uusia toimareita mukaan.
Joukkueen uusimmat uutiset